De ce să te promovezi pe instagram?

În România sunt peste 4 milioane de utilizatori pe instagram iar tu riști să pierzi clienți dacă nu creezi content pentru instagram, dacă nu creezi reclame eficiente și creative pe instagram.

Numele meu este Ionuț Țuța și vreau să te ajut să-ți dezvolți afacerea ta sau a clienților tăi pe instagram prin strategii de content și creare de super-reclame pe instagram!

 

Cine sunt eu?

 

Eu sunt Ionuț Țuța, un pasionat al marketingului pe Instagram, curajos, creativ și hotărât să aduc valoare în societatea noastră, prin dezvoltarea și creșterea eficientă a businessurilor în Instagram. Eu CRED că putem și noi, românii, nu doar americanii, să avem conturi de Instagram cu conținut de calitate, surprinzător și eficient!

M-am specializat pe Instagram și am reușit să obțin rezultate foarte bune pe conturile clienților mei, precum Adrian Niculescu sau Lorand Soarez Szasz, pentru care am crescut conturile de Instagram la peste 150.000 urmăritori, înregistrând o creștere eficientă în conversii, prin dezvoltarea engagement-ului la un nivel superior.

Dorința mea este să ajut românii și afacerile românești să crească pe Instagram și, pentru că o fac cu și din pasiune, nu obosesc să răspund la zecile de mesaje pe care le primesc de la persoane care vor să învețe cum să crească eficient pe Instagram.
Acest curs este un răspuns pentru cei care VOR SĂ EVOLUEZE!

Lorand Soares Szasz

Lorand Soares Szasz

Antreprenor

Adrian Niculescu

Adrian Niculescu

Speaker motivational

Vrei să aflii mai multe despre instagram? 

Scrie-mi pe instagram (click pe iconița instagram) sau pe mail!

 

? contact@igency.ro